En konto som passer dine behov

Hva er en plattformtjeneste? Vi kan si at det er en forretningsmodell som skaper verdier gjennom å fasilitere transaksjoner mellom flere uavhengige grupper, som i dette tilfellet kan være produsenter eller konsumenter.

Jeg har valgt å fokusere på Paypal som plattform da disse er verdensledende innen nettbetalinger. Paypals hovedvirksomhet er utsendelse av elektroniske penger samt levering av betalingstjenester ved bruk av elektroniske penger. Det er trygt og enkelt å benytte seg av tjenesten , og i motsetning til andre lignende plattformer har de et enormt støttenettverk og veldig utfyllende nettside som gir detaljert informasjon.

Transaksjonskostnader

Slik Arne Krokan forklarte det, er det lurt å dele opp transaksjonskostnadene i flere ledd:

Informasjonskostnader: paypal gjør det tilgjengelig for deg som forbruker å benytte seg av deres tjenester hvor du enn skulle befinne deg. På deres app er det enkelt å utføre betalinger, overføre penger eller legge inn betalingskort. På denne måten gjør de det så enkelt som mulig for forbruker å benytte seg av deres tjenester på nett og mobil.

Forhandlingskost: PayPal er som tidligere nevnt verdensledende på nettbetalinger og tilbyr å sette opp en konto helt kostnadsfritt.

Evalueringskost: Har forbruker fått gjennomført deres transaksjon uten bekymringer? Om varene ikke dukker opp eller samsvarer med selgerens beskrivelse har paypal kjøperbeskyttelse som skal hjelpe forbrukere med prosessen videre.

Tvangskostnader: Paypal har som tidligere nevnt en kjøper-og selgerbeskyttelse som er blitt satt opp for å hjelpe forbruker med å kontakte selger og følge prosessen videre i transaksjonen. Paypal tilbyr også erstatning for returfrakt som betyr at de gir deg refusjon for returfraktkostnadene.

Paypal har sikkerhet i verdensklasse som overvåker alle transaksjoner døgnet rundt. Dette er for å forhindre identitetstyveri samt svindel. Eget team med sikkerhetsspesialiser forsikrer og gjør det trygt for både privatpersoner og bedrifter å utføre deres transaksjoner over nett.

Kilder

https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/paypal-safety-and-security

http://www.krokan.com/arne/

3 kommentarer til «En konto som passer dine behov»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *